Популарен

Karim Rashid Shaker

Пластичен шејкер со пластична куглица и чаша.

без БПА.

Волумен 350мл. Не е погоден за употреба во микробранова печка. Упатство: Ставете 250мл вода во шејкерот, истурете 1 порција од Нуме шејковите или супа о ставете ја пластичната куглица. Затворете убаво и промешајте.

900 ден

На залиха

SKU: 000101 Категорија: Ознака:

Дизајниран од Карим Рашид, за припрема на вкусните НуМе шејкови и супи.