https://www.youtube.com/watch?v=wbVMGalbq0Y

PRO-FIT VIS

Добредојдовте во најголемата специјализирана продавница за здрава, нутритивна, и протеински збогатаена храна во Македонија.

Храната на ПроФит ми дозволува да ја искомбинирам во својот режим на исхрана без притоа да се осеќам дека мора да следам правила. Добро е избалансирана па не морам дополнително да се грижам за калорискиот внес. И да додадам плус: вкусна.

ИванаМедицинска Сестра

Единствени производи со кои успеав за 1 месец да намалам 5 килограми, со максимална доверба и придржување на советите од стручниот тим.

СилванаАгент за продажба на недвижности

ПроФит производите ми се омилена замена за благо и за солени грицки! Освен што се превкусни, знам дека се здрави и полни со нутритиенти кои се добри за мене. Тимот на профит е секогаш расположен за дополнителни совети за ихрана и здрав живот што го прави секое мое купување таму уште поголемо уживање!

ДраганаФитнес тренер

My lifestyle and work don’t allow me to have a normal meal in a restaurant. Then through the social media I discovered Profit. Their consultanting and food was an amazing start of my new way of life. The choice of every meal give me enough power through the day. Now I can not imagine a day without it. I am very gratefull to the ProFit team. Eat healthy like a Pro.

VictorInterior Designer

Како љубител на грицки, моја препорака се протеинските чипсови со повеќе вкусови кои го задоволуваат секое сетило притоа грицкам без да мислам на калории и шеќери.

СањаПравник