Анализа на составот на телото со In Body вага

1. Што претставува InBody вага?
– InBody користи патентиран систем за тактилни електроди со 8 точки на палецот и технологијата на дланка.Уникатниот метод на поставување на електродата ги одвојува појдовните точки на струја и напон, со што мерењето започнува во фиксна точка во зглобовите и глуждовите.

2. Целта на InBody вага?
– За сите кои бараат напредна анализа, точен и прецизен анализатор на телесниот состав InBody 230, обезбедува резултати како што се: процент на маснотии во телото,чисто мускулно ткиво, распределба на масти во телото, распределба на мускулите во телото, масти помеѓу внатрешни органи, количина на вода во телото.

3. Како може да ми помогне резултатот од анализата со InBody вага?
– Не само што резултатите од тестот InBody ќе ви дадат длабински преглед на
составот на вашето тело, туку тие ќе ги разделат овие анализи по секој регион на вашето тело (т.е. десната рака , левата рака, десната нога и левата нога).
Ќе дознаете за вашата уникатна градба, околината на вашите ограни (замаестеност), ќе дознаете дали има нерамнотежа и ќе можете да го следите вашиот напредок со последователно тестирање.

4. Како да закажам за анализа со InBody?
– Insta: profit.mk
– E- mail: profitnutri@gmail.com
– Тел: 078/253-941