Зошто да го изберете Hi Life крекерот?

Што претставува HiLife крекерот

Мултифункционалноста на крекерот ги задоволува различните аспекти од животот и тоа:
-може да се користи како целосен оброк бидејќи заситува (полн со здрави масти, протеини и диететски влакна) , а може да се користи и како здрава закуска, кај народот познати како грицки. И во двата случаи имаат можност за корисен производ кој нема негативно да влијае на нивното здравје или тежина, што не е случај со останатите крекери.
-HiLife крекерите го решаваат најголемиот проблем кај сите потрошувачи, а тоа е да подготват оброк со намалени јаглехидрати, а сепак тој да им биде вкусен како што е вкусна нездравата храна.
-Може да се консумира во било која доба од денот, на пример за доручек со чаша јогурт за ручек со салата, за вечера со ајвар, за ужинка да се изедат само неколку крекери или во комбинација со маслинки, шери домати итн.
Дополнително на веб-страната www.hilife.mk има неколку комбинации на крекери со други намирници за кои се искалкулирани и нутритивни вредности на порција. Исто така, крекерите имаат низок гликемиски индекс што е погодно за лица со дијабетес.