Зошто Proti Express?

Proti Express пијалокот е првиот чекор кон себе. Инстант високо-протеински пијалок, готов за помалку од 30 секунди. Здрав, практичен, освежителен, вкусен пијалок кој со своите 20гр протеин, може да замени комплетен оброк.

Направете животна трансформација ставајќи се Себе на ПРВО место!

Без оглед каде се наоѓате во Вашето лично патување или дома, Proti Express може да Ви помогне да ги направите потребните свесни избори за да ја контролирате телесната тежина и да развиете овластен, наградувачки и здрав начин на живот. Со вистинска програма, поддршка на заедницата и поттик за успех, ниту еден сон не е преголем. Proti Express е производ што го менува животот на жената и нејзината перспектива за (не)возможното. Со својата високо хранлива вредност, ниско количество калории, без додаден шеќер и доволно протеини, ќе ги постигнете Вашите цели на правилен начин.

Вашата цел треба да биде долгорочна промена на Вашиот животен стил. Што значи дека промената на Вашите навики во исхраната е еден од аспектите што треба да ги допрете. Долгорочната промена на животниот стил се состои од неколку области на кои треба да работите. Нашето искуство покажа дека 50% е Вашиот ментален склоп и психолошки аспект кој влегува длабоко во Вашите минати модели на однесување и навики. И, ако сте во можност да ги промените, Вие сте на половина пат до Вашата долготрајна промена. 40% придонесуваат здравите навики во исхраната, што значи дека не сте тука на краток рок, туку на долг рок. Затоа не размислувајте за планот за исхрана на Proti Express како диета, туку како начин на живот кој Ви помага да усвоите навика да јадете неколку мали порции на ден. Физичката активност се последните 10% што придонесуваат за чувство на добар режим, вајање и обликување на Вашето тело и критичните области што сакате да ги насочите и да ја подобрите мускулната и кардио-респираторната кондиција, да го подобрите здравјето на коските и функциите, да го намалите ризикот од хипертензија, коронарна срцева болест, мозочен удар, дијабетес, рак на дојка и дебело црево и депресија.

Proti Express пијалоците се иновативно решение за исхрана и убавина специјално дизајнирано да Ви помогне да се справите со умерени и тешки проблеми со телесната тежина. Наменето е за современи жени кои се стремат да направат целосна трансформација. Без Глутен, со колаген, вегетаријански, без ГМО, погоден за кето исхрана, наравен за да одговара и да ги задоволи вашите потреби околу исхраната.

Title