20%

Vilma Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Вилма и истиот има 40 оброци.

5,000 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- НуМе шејк со вкус на ванила
1 кутија- солена вафла со вкус на чадена шунка и кашкавал
1 кутија- ориз
1 кутија- пудинг со вкус на ванила
1 кутија- кранч бар со вкус на кокос
1 кутија- крекери со италијански зачин
1 шише- сок портокал
2 парчиња- вафла чанк
1 парче- Абсо Мове Веган бар со вкус на капучино
1 парче- Абсо Мове Веган бар со вкус на ванила и кокос
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на чоколадо

+ Дополнително со секоја нарачка на овој пакет добивате гратис мултифункционален дизајнерски НуМе шејкер.

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.