16%

Simona Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Симона и истиот има 40 оброци.

5,000 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- паста
1 кутија- пудинг со вкус на чоколадо
1 кутија- натурал палачинка
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- крекери со италијански зачин
1 кутија- крекери натурал вкус
1 шише- сок чокадо и карамел
1 парчиња- чипс со вкус на кромид и сирење
4 парчиња- зипер смоки со вкус на чедар и павлака
1 парче- вафла чанк

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.