Продажба!

PURE COLLAGEN PEPTIDES

1,700 ден

Pure Collagen Peptides е чист говедски колаген тип 1 и 3

Категорија:

Нето тежина: 300гр.

Колагенот е најважниот протеин во човечкото тело, со застапеност од 35% од сите протеини, тој е главна компонента на сите сврзни ткива, мускулите, крвните садови, го овозможува интегритетот на ткивата, еластичноста и регенерацијата на кожата, коските, зглобовите и ‘рскавицата.
Состојки: Колаген пептиди (колаген)