Ново23%

PROTEIN NATURAL PANCAKE + PAMI HAZELNUT COCOA SPREAD

Здрава комбинација на која никој не може да оддолее. Вкус кој освојува!

Протеинска палачинка(7pcs) и крем со стевиа.

1,000 ден

Категорија:

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на Про Фит Вис.