Популарен39%

Pro-Fit Program 1

За сите кои бараат напредна анализа, точен и прецизен анализатор на телесниот состав, InBody 230 обезбедува резултати како што се: процент на маснотии во телото,чисто мускулно ткиво, распределба на масти во телото, распределба на мускулите во телото, масти помеѓу внатрешни органи, количина на вода во телото.

Со оваа програма добивате: месечна програма и план за исхрана од нутриционист, -20% попуст на пакет производи од Pro Fit за 1 месец, второто мерење е гратис.

 

НАПОМЕНА: Се консултираме телефонски околу дата и термин за анализа.

1,100 ден

Категорија: Ознака:

Проценувањето на составот на телото не само што може да ви помогне да го намалите ризикот на болести, туку ви овозможува да разберете повеќе за состојбата на вашето тело, а не само бројката на килограми.

Па затоа, Про-Фит склучи договор и соработка со дипломиран нутриционист со 20 годишно искуство.

Што претставува InBody вага?
– InBody користи патентиран систем за тактилни електроди со 8 точки на палецот и технологијата на дланка. Уникатниот метод на поставување на електродата ги одвојува појдовните точки на струја и напон, со што мерењето започнува во фиксна точка во зглобовите и глуждовите.

Како може да ми помогне резултатот од анализата со InBody вага?
– Не само што резултатите од тестот InBody ќе ви дадат длабински преглед на составот на вашето тело, туку тие ќе ги разделат овие анализи по секој регион на вашето тело (т.е. десната рака , левата рака, десната нога и левата нога). Ќе дознаете за вашата уникатна градба, околината на вашите ограни (замаестеност), ќе дознаете дали има нерамнотежа и ќе можете да го следите вашиот напредок со последователно тестирање.

Имајте во предвид дека мерењето е препорачано да се прави од сабајле, на гладно за попрецизни резултати. Мерењето трае 1 минута.