39%

NuMe shakes- DETOX

2,999 ден

Категорија:

Со овој пакет добивате 4 кутии шејкови (24 кесички, различни вкусови) и 1 дизајнерски шејкер- Карим Рашид.

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO-FIT VIS.