14%

Mona Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Мона и истиот има 28 оброци.

4,000 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- пудинг со вкус на ванила
1 кутија- пилешка крем супа
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- солена вафла со вкус на чадена шунка и кашкавал
2 парчиња- чипс со вкус на кромид и сирење

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.