22%

Mirka Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Мирка и истиот има 40 оброци.

4,400 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- пудинг со вкус на чоколадо
1 кутија- каша со вкус на јаболко и цимет
1 кутија- кранч бар со вкус на лешник
1 паковање- гранола со вкус на чоколадо и карамел (450гр.)
2 шишиња- сок чоколадо и карамел
2 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на чоколадо

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.