5%

Mika Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Мика и истиот има 28 оброци.

4,000 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- пудинг со вкус на чоколадо
1 кутија- кранч бар со вкус на кокос
1 кутија- ориз
1 кутија- крекери со италијански зачин
1 кутија- кранч бар со вкус на кокос
4 парчиња- зипер смоки со вкус на чедар и павлака

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.