23%

Ivona Box

Овој пакет е составен од омилените производи на Ивона и истиот има 40 оброци.

4,400 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- НуМе шејк со вкус на ванила
1 кутија- палачинка со вкус на портокал
1 кутија- кранч бар јагода
1 паковање- гранола со вкус на црвено овошје (450гр.)
3 шише- сок портокал
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на банана
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на јагода

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.