30%

Box for 2 weeks

5,943 ден

Категорија:

Пакет 1 за 2 недели содржи:
3- шише прашок за сок со вкус на портокал
2- орео колачиња
4- тортици ѓумбир
2- вафла чанк
4- чоколадни смоки
7- Abso ZERO vegan барови со вкус на чоколадо
7- Abso ZERO vegan барови со вкус на путер кикирики
7- чипсови со вкус на оцет и сол
7- чипсови во вкус на кромид и сирење
1- кутија чоколадо пудинг
1- кутија натурал палачинка

Составот на протеинските протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO-FIT VIS.