BOX 7 (40 meals)

Овој пакет има 40 оброци.

5,739 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- НуМе шејк со вкус на ванила
1 кутија- палачинка со вкус на портокал
1 кутија- кранч бар јагода
1 паковање- гранола со вкус на црвено овошје (450гр.)
3 шише- сок чоколадо и карамела
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на банана
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на јагода

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.