BOX 5 (27 meals)

Овој  има 27 оброци.

4,215 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- пудинг со вкус на чоколадо
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- ориз
1 кутија- крекери со италијански зачин
4 парчиња- зипер смоки со вкус на чедар и павлака

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.