BOX 4 (28 meals)

Овој пакет има 28 оброци.

4,645 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- пудинг со вкус на ванила
1 кутија- пилешка крем супа
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- чоколадна вафла
2 парчиња- зипер смоки со вкус на чедар и павлака

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.