BOX 3 (41MEALS)

Овој пакет има 40 оброци.

5,934 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- паста
1 кутија- пудинг со вкус на чоколадо
1 кутија- натурал палачинка
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- крекери со италијански зачин
1 кутија- крекери натурал вкус
1 шише- сок чокадо и карамел
5 парчиња- зипер смоки со вкус на чедар и павлака
1 парче- Абсо Зеро Веган Бар дупло чоколадо

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.