Популарен12%

BOX 3 (28 DAYS)

Пакет 3 е составен од вкупно 86 оброци, кои си ги одредувате сами кој оброк ќе ви биде за доручек, ручек или вечера.

*Напомена: Препорачано е да се има барем 1 оброк во текот на денот кој ќе вклучува (белки од јајца, месо, риба, зеленчук, печурки, мешункасти растенија), со тоа автоматски овој пакет би ви траел нешто повеќе од 28 дена.

11,500 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија пудинг чоколадо (7 кесички)

1 кутија пудинг ванила (7 кесички)

1 кутија ориз (7 кесички)

1 кутија паста (7 кесички)

3 кутии The Real Hi Life крекер (3 кутии= 9 оброци)

3 кутии The Real HiLife крекер со италијански зачин (3 кутии= 9 оброци)

1 кутија палачинка портокал (7 кесички)

1 кутија кранч бар кокос  (7 кранчови)

1 кутија кранч бар јагода (7 кранчови)

3 пијалок со вкус на портокал

3 пијалок со вкус на ананас

3 пијалок со вкус на чоколадо

3 пијалок манго и праска

2 пијалок ладно капучино

5 чипс скара