BOX 2 (40meals)

Овој пакет има 40 оброци.

6,350 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија- палачинка натурал
1 кутија- чоколадна вафла
1 кутија- ориз
1 кутија- пудинг со вкус на ванила
1 кутија- кранч бар со вкус на јагода
1 кутија- крекери со италијански зачин
1 шише- сок чоколадо и карамела
1 парче- Абсо Мове Веган бар со вкус на капучино
1 парче- Абсо Мове Веган бар со вкус на ванила и кокос
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на чоколадо
1 парче- Абсо Зеро Веган бар банана
1 парче- Абсо Зеро Веган бар путер кикирики

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).
+ Дополнително со секоја нарачка на овој пакет добивате гратис мултифункционален дизајнерски НуМе шејкер.

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.