Популарен14%

BOX 2 (18 DAYS)

Пакет 2 е составен од вкупно 54 оброци, кои си ги одредувате сами кој оброк ќе ви биде за доручек, ручек или вечера.

*Напомена: Препорачано е да се има барем 1 оброк во текот на денот кој ќе вклучува (белки од јајца, месо, риба, зеленчук, печурки, мешункасти растенија), со тоа автоматски овој пакет би ви траел нешто повеќе од 18 дена.

6,800 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија ориз (7кесички)

1 кутија пудинг чоколадо (7 кесички)

1 кутија палачинка (7 кесички)

1 кутија пудинг ванила (7 кесички)

1 кутија кранч јагода (7 кранчови)

2 кутии крекери со италијански зачин (6 оброци)

2 кутии крекери оригинал вкус (6 оброци)

2 пијалок портокал

2 пијалок чоколадо и карамела

1 пијалок манго праска

1 пијалок ладно капучино