BOX 1 (41 meals)

Овој пакет има 41 оброци.

6,480 ден

Категорија:

Пакетот ги содржи следниве производи:
1 кутија- ориз
1 кутија- палачинка портокал
7 кесички- зипер смоки со вкус на чедар и павлака
1 кутија- пица и сос
1 кутија- пудинг чоколадо
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на чоколадо
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на банана
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на јагода
1 парче- Абсо Зеро Веган бар со вкус на путер од кикирики
2 парче- Абсо Мове Веган бар со вкус на капучино

Со нарачка на овој пакет, гратис ви следува мерење на InBody вага, која го мери вашиот состав на телото (протеини, вода, масти и распореденост на масти).
+ Дополнително со секоја нарачка на овој пакет добивате гратис мултифункционален дизајнерски НуМе шејкер.

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO FIT VIS.