Популарен17%

BOX 1 (7 DAYS)

Пакет 1 е составен од вкупно 37 оброци, кои си ги одредувате сами кој оброк ќе ви биде за доручек, ручек или вечера.

*Напомена: Препорачано е да се има барем 1 оброк во текот на денот кој ќе вклучува (белки од јајца, месо, риба, зеленчук, печурки, мешункасти растенија), со тоа автоматски овој пакет би ви траел нешто повеќе од 12 дена.

4,700 ден

Категорија:

Пакетот е составен од следниве производи:

1 кутија пудинг ванила (7 кесички)

2 кутии The Real HiLife крекери со италијански зачин (2 кутии= 6 оброци)

1 кутија палачинка (7 кесички)

1 кутија ориз (7 кесички)

1 кутија кранч кокос (7 кранчови)

1 пијалок чоколадо и карамела

1 пијалок со вкус на ананас

1 пијалок со вкус на капучино