30%

3 WEEKS BOX

7,571 ден

Категорија:

3 WEEKS BOX содржи:

6- ProtiExpress сок портокал
2- тортици малина
3- вафла чанк
3- чоколадни смоки
7- зипер смоки чедар и павлака
6- чипс кромид и сирење
4- HiLife крекери
1- DietiMeal пудинг чоколадо (7pcs)
1- DietiMeal паста (7pcs)
1- DietiMeal палачинка натурал (7pcs)
1- DietiMeal кранч бар јагода (7pcs)
1- DietiMeal кранч бар карамел кикирики (7pcs)
1- HiLife џем од јагода

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на PRO-FIT VIS.