21%

3 NuMe shakes, 1 NuMe multifunctional Shaker + 1 NuMe Shake for free

Со овој пакет добивате 3 различни вкусови НуМе шејкови (ванила, чоколадо, капучино), 1 НуМе мултифункционален шејкер и гратис 1 НуМе шејк по ваш избор за вкус (при нарачка, наведете во забелешка каков вкус сакате).

3,868 ден

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на Про Фит Вис.