10%

24 ABSO ZERO VEGAN BARS

Со оваа акција добивате 24 Абсо Зеро Веган барови (12 со вкус на солена карамела, 12 со вкус на дупло чоколадо)

3,456 ден

Составот и нутритивните вредности на протеинските производи може да го видите посебно за секој производ, прикачени на веб продавницата на Про-Фит ВИС.