Зошто AbsoMOVE?

Abso MOVE BAR е специјалитет од барчиња! Вегански протеински барчиња без глутен и лактоза, без додадени засладувачи! Ако досега засладувачите ве држеа подалеку од парчиња протеини, ОВА е деликатесот за вас! Не содржи засладувач, но содржи витамин Ц и антиоксиданси! (природен екстракт од рузмарин, кој е одличен извор на антиоксиданси. Нема да го почувствувате вкусот, само долгорочниот позитивен ефект.)

Без лактоза, без глутен и без засладувачи.

ABSO MOVE BAR -от има за цел брз извор на енергија, поради избалансираниот сооднос меѓу глукоза и фруктоза. Совршен е за надополнување на резервите на енергија пред / за време / после спорт, бидејќи благодарение на неговата брза апсорпција, телото може да ги искористи јаглехидратите во него за многу кратко време. По спорт и вежбање, благодарение на протеинот во него (12,3g / парче), исто така, се обезбедува градење и регенерација на вашите мускули.

Всушност, ако имате само чувство дека „ви паѓа главата“, сепак вреди да посегнете по парчето, а исто така е многу вкусно!

Доаѓаат во 3 уникатни вкусови: