на 100 г

на 1 ПОРЦИЈА (33г)

KJ/Kcal

1580/359

521/118

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default”]

KJ/Kcal

1580/359

521/118

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default”]

KJ/Kcal

1580/359

521/118

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default”]

Author admin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *