Lutja e çokollatës – 9 vakte

360.00 ден

1 Kutia përmban 9 vakte.
Korra nuk është një vakt, përdoret si një shtojcë për vaktin.
Qese thithen ne 30 ml uje dhe konsumohen menjehere.
Grab qese – 4gr.

Јави се
Насоки