Proshutë djathë dhe djathë – 9 ngrënies

1260.00 ден

1 kuti përmban 9 vakte
Proshutë me djathë dhe djathë.
(pluhur pluhur, djathë të përpunuar, pluhur maja, kripë, maltodekstrin, qumësht).
Përbërësit: proteina dhe pluhur veze veze veze, proteinat e qumështit (emulsifier: lecithin), gluten gruri, miell gruri, proteina), mish derri i dehidratuar (mish derri, kripë, antioksidantë: ekstrakt rozmarinë, ruajtës: nitrat natriumi) (3.5%), aroma (përmban: qumësht) proshutë, karbohidratet, karbohidratet, karbohidratet E150c dhe beta-karoten, karbonat natriumi (përmban grurë), vitamina (C, B3, E, B5, B6, B1, B2, A, B9, B8 dhe B12) Përmban: gluten (grurë), vezë, qumësht.
Alergenet: Drithëra që përmbajnë gluten (gluten gruri, miell gruri, agjentë ngritës, agjent ngritës), vezë (proteina dhe pluhur i verdhë veze), qumësht (proteina qumështi, preparat pluhur djathi, aromatizues).
Metoda e përdorimit: Vendosni 70 ml ujë në një pluhur prej 25 g dhe sillni ngadalë në një tigan tiganësh. Ajo konsumohet pas rehidrimit. Vlera energjetike e 25g: 405kJ, 96kcal, yndyra 1.7g (yndyra e ngopur 0.5g), karbohidratet 3.2g, sheqernat 0.9g, fibra 0.2g, proteina 17g, kripë 0.74g. Shitore në një vend të freskët dhe të thatë.
Pesha: 25 gr.

Јави се
Насоки