НуМе 7-дневен пакет

6847.00 ден

1 НУМЕ детокс пакет содржи:
1 куферче НУМЕ бонбони јагода за намален апетит – 21 парче
1 НУМЕ шејkер Карим Рашид
7 куферчиња по Ваш избор од следниве вкусови:

НУМЕ супа со колаген Зеленчук – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Чоколаден мафин – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Боровинки Малина – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Ванила – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Капучино – 6 парчиња
НУМЕ бар со колаген Кукис – 6 парчиња

*при порачка наведете во забелешка кои вкусови ги сакате

Category:
Јави се
Насоки