НуМе 16-дневен пакет

13784.00 ден

1 НУМЕ 16-дневен пакет содржи:
1 НУМЕ шејkер Карим Рашид
2 куферчиња НУМЕ меки бонбони вкус јагода за намален апетит – 42 парчиња
1 куферче НУМЕ Зеленчукова супа со Колаген
1 куферче НУМЕ шејк со Колаген Капучино
14 куферчиња НУМЕ по Ваш избор од следниве вкусови:

НУМЕ супа со колаген Зеленчукова – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Чоколаден мафин – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Боровинки Малина – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Ванила – 6 парчиња
НУМЕ шејк со колаген Капучино – 6 парчиња
НУМЕ барови со колаген Кукис – 6 парчиња

*при порачка наведете во забелешка кои вкусови ги сакате

Category:
Јави се
Насоки