НУМЕ шејkер Карим Рашид

900.00 ден

Пластичен шејкер со пластична куглица и чаша.
Дизајниран од Карим Рашид, за припрема на вкусните НуМе шејкови и супи. без БПА. Волумен 350мл. Не е погоден за употреба во микробранова печка.

Упатство: Ставете 250мл вода во шејкерот, истурете 1 порција од Нуме шејковите или супа о ставете ја пластичната куглица. Затворете убаво и промешајте.

Category:
Јави се
Насоки