Доматен сос – 5 оброци

200.00 ден

Доматен сос.
1 Кутија содржи 5 оброци.
Сосот не е оброк, се користи како додаток на оброкот.
Кесичката се раствара во 30 мл вода и се конзумира веднаш.
Грамажа на кесичка – 4гр.

Јави се
Насоки