Ëmbëlsirë frutash pyjore – 9 ngrënie

1260.00 ден

1 kuti përmban 9 vakte
Ëmbëlsirë e proteinave nga frutat e pyllit.

Përbërësit: Proteinat e qumështit, qumësht pluhur, trashës: carrageenans dhe gomë xanthan, malodecrets, flavors, kos me përmbajtje yndyre të reduktuar (1.3%), acidet: acid limoni, kripë, (0.4%), vitamina (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), ëmbëlsirat: aspartame , lëng i panxhar në pluhur.

Category:
Јави се
Насоки