Biskota Apple Cinnamon – 4 ngrënie

600.00 ден

Përbërja:
proteina qumështi. vaj pëllëmbë, ushqyes gruri, sheqer, gluten gruri, niseshte gruri, molla (5%), veze pluhur të bardhë, elb malt, aromatizuesit, heqjen mjet, diphosphates dhe karbonat natriumi (përmban: gruri) dhe karbonate amonit, kanellë (0 , 3%), bakteret e grurit.

Përmban: gluten (grurë, elb), qumësht, vezë. Mund të përmbajë gjurmë të kikirikë, arra, soje, fara susamie.

Alergeneve: drithëra përmbajnë gluten (miell gruri, gluten gruri, niseshte gruri, shurup malt elb, heqjen mjetet (përmban: gruri), mikrobet gruri), vezë (vezë e bardhë pluhur), qumësht (laktozë) (proteinat e qumështit). vlerat e energjisë të një biskotë (8gr): 158kJ, 38kcal, 1,7gr yndyrë (ngopur 0,8gr yndyrë) 3,1gr karbohidrate, sheqerna 1,4gr, fibra 0,3gr, proteina 2,4gr kripë 0,04gr .

Categories: ,
Јави се
Насоки