ProDieti

ЕФИКАСЕН ПРИСТАП ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ТЕЛЕСНАТА ТЕЖИНА

Програма која Ви овозможува брзо и ефикасно да го постигнете посакуваниот резултат, не Ве изгладнува и Ви обезбедува долготраен резултат. Овој начин на исхрана се темели на висок процент на протеини, малку калории, малку масти и малку јаглени хидрати, и постојано ја оддржува прехранбената рамнотежа во вашиот секојдневен живот.Целта на оваа диета (начина на исхрана) не е ограничување на внесената храна или броење на калории. Токму спротивното, ви овозможува при секој оброк да се заситите од јадење, но сепак ефикасно да ги одстраните вишокот
килограми.

*Брза и ефикасна

ProDieti е високо-протеинска исхрана со која резултатите се видливи во првите денови. Позитивните ефекти на оваа диета,
со претежно протеински внес, се докажани во многубројни клинички студии.


*Здрава

Вашите навики за јадење значително ќе се подобрат и тоа придонесува за подобро здравје и благосостојба.


*Одличен вкус

Може да се јаде разновидна храна. Ние исто така ви нудиме широк избор на готова високопротеинска храна во облици на пијалоци,
шејкови, супи, паста, житарици, десерти, чипсови, леб, бисквити, наполитанки, кранчови…


*Нема броење калории

Целта на оваа диета не е ограничување на внесената храна или броење на калории.


*Потиснат апетит

При уживање во храна богата со протеини имаме подолго време чувство на заситеност, помалку напади од глад, и генерално помалку
посегнуваме по нездрави закуски.


*Балансирана

Исхраната ги соддржи сите потребни минерали, витамини, антиоксиданти и влакна, кои му се потребни на вашето тело.

Јави се
Насоки