NuMe – Slim Food


NuMe Слим шејкови, Слим супа и Слим бар со колаген се иновативно решение за исхрана и убавина специјално дизајниран да Ви помогне да се справите со прекумерна тежина, развиен од доктор, личен тренер и нутриционист.

Дизајниран е за модерната жена која се стреми кон целосна трансформација на својот живот.

Ги содржи сите витамини, минерали и потребни нутритивни вредности на вашето тело за да ја намалувате телесната тежина на здрав начин, и може да се користи како единствен извор на храна во многу ниско-калорична исхрана (<800калории).

Дневно мени од 6 помали оброци помага да се адаптирате на комплетно нов начин на исхрана и го намалува Вашиот стомак, па така NuMe Слим храна со Колаген целосно ќе Ви ги смени навиките за јадење.

Додадениот колаген ја зголемува еластичноста и цврстината на кожата за време на диетата, за да се спречи нејзиното стареење.

Секој пат кога ќе решите да се вратите на некоја традиционална диета, ќе сфатите дека Ви е полесно да ги намалите оброците и да одржувате здрава тежина.

Со високи нутритивни вредности, низок внес на калории, без додадени шеќери и доволно протеини да ви помогнат во одржување на мускулна маса, NuMe Слим храната со Колаген може да Ви ги замени сите дневни оброци, отварајќи го патот до НОВА – послаба, поздрава и посреќна – ТИ!

NuMe Slim Boost

Јави се
Насоки