NuMe – Shaker


NuMe Slim Boost

NuMe Мултифункционален шејкер / шише со вода 350 ml е наменет за подготовка на вкусни nuMe тенок шејк и тенок супи со колаген во движење. Вклучува мешачка топка и интегрирана чаша. Уживајте како шејкер или шише со вода (350 ml).

Подготовка:

чекор 1: истурете 250 ml вода во шејкер
чекор 2: Додајте дел од nuMe Slim Shake или Slim Soup и ставете мешачка топка
чекор 3: темелно протресете
чекор 4: Уживајте во пиење директно од шејкер или чаша

NuMe Slim Boost

Јави се
Насоки