NuMe


NuMe планот за исхрана е еден од најефикасните и клинички докажан план за исхрана кој се состои од 6 NuMe оброци дневно, вкусни “се во едно” (ALL in ONE) Слим шејкови, супа и бар со колаген како единствен извор на храна во оваа многу ниско-калорична диета (Very Low Calorie Diet VLCD <800kcal).

Просечно се губат 1,5 – 3 кг неделно, со одржување на мускулната маса.

VLCD обезбедува сите корисници на овој план за исхрана гарантирано да внесат 100% витамини, минерали и нутритивни вредности потребни на Вашето тело во секојдневната исхрана, а со минимум калории.

Дополнително, NuMe нутритивниот план е збогатен со NuMe Slim Boost мека карамела со вкус на јагода која содржи глукоманан.

Го продолжува чувството на ситост и го намалува апетитот.

Дизајнирана е така што со својот неодолив вкус на јагода ја намалува Вашата желба за слатки секогаш кога Ви треба помош да останете дисциплинирани.

NuMe производите содржат и модерен мултифункионален шејќер, со куглица за миксање, во кој NuMe Slim шејковите и супата стануваат кремасти и вкусни оброци.

Сите оброци се пакувани во еколошки, модерни и мултифункционални куферчиња дизајнирани од еден и единствен Карим Рашид.

Вашето NuMe патешествие е поддржано со посебен NuMe Body Guide (NBG) план кој ви нуди целосна програма за Вашата долгорочна трансформација на животниот стил со: NBG план за вежби, план за тренирање (coaching) и мотивационен план, кој ке ви помогне да го откриете дијамантот во Вас.

Јави се
Насоки