NuMe – Slim Food


Nume Slim shtrëngon, Slim dhe Slim bar supë me kolagjenit zgjidhje inovative për ushqim dhe bukuri projektuar posaçërisht për të ju ndihmojë të merren me trashje, zhvilluar nga një mjek, trajner personal dhe mjek diete.

Është projektuar për një grua moderne që përpiqet për një transformim të plotë të jetës së saj.

Ai përmban të gjitha vitaminat, minerale dhe vlerat ushqyese të nevojshme për trupin tuaj për të humbur peshë në një mënyrë të shëndetshme, dhe mund të përdoren si burim i vetëm i ushqimit në një dietë shumë të ulët kalori (& lt; 800kalorii).

Menu çdo ditë nga 6 vakte të vogla ndihmon për të përshtatur për një dietë të krejtësisht të re dhe më të ulët barkun tuaj, kështu që nume Slim ushqim Collagen do të ndryshojë tërësisht shprehitë tuaja të hahet.

Kolagjenit Shtuar rrit elasticitetin dhe qëndrueshmëri të lëkurës gjatë një dietë, për të parandaluar plakjen e saj.

Çdo herë që vendosin të kthehen në një dietë tradicionale, ju do të kuptojë se kjo është më e lehtë për të reduktuar ushqim dhe të mbajë një peshë të shëndetshme.

Vlera të larta ushqyese, kalori të ulët, pa sheqer dhe proteina të mjaftueshme për të ndihmuar të ruajtur në masë të muskujve, nume kolagjenit ushqim i hollë mund të zëvendësojë të gjitha ushqimet e përditshme shtoi, duke hapur rrugën për një të re – të dobët, të shëndetshme dhe të lumtur – TI!

NuMe Slim Boost

Јави се
Насоки