NuMe – Shaker


NuMe Slim Boost

NuMe Shaker multifunksional / shishe uji 350 ml është menduar për përgatitjen e nuMe shijshme të hidhur dhe supave të hollë me kolagjen në lëvizje. Përfshin topin përzierës dhe tasin e integruar. Gëzoni si një shaker ose një shishe me ujë (350 ml).

Përgatitja:

Hapi 1: derdh 250 ml ujë shaker
Hapi 2: Shtoni një copë lëkure të pakta ose të pakta Slim dhe vendosni një top nxitjeje
Hapi 3: Shkundni tërësisht
Hapi 4: Gëzoni të pini direkt nga një shaker ose një xhami

NuMe Slim Boost

Јави се
Насоки