NuMe


Plan vakt NuMe është një prej planit të ushqimit më efektive dhe provuar klinikisht që përbëhet nga 6 vakte nume përditshme, e shijshme “të gjitha në një” (të gjitha në një) shtrëngon Slim, bar supë me kolagjenit si burim i vetëm i ushqimit në këtë shumë dietë me kalori të ulët (Ushqimi shumë i ulët me kalori VLCD & lt 800kcal)

Humbja mesatare e peshës është 1.5 – 3 kg në javë, me mirëmbajtjen e masës së muskujve.
VLCD siguron të gjithë përdoruesit e këtij plani dietë të garantuara për të sjellë 100% të vitaminave, mineraleve dhe vlera ushqyese trupi juaj ka nevojë në dietën e përditshme, me kalori minimale.

Përveç kësaj, plani ushqyese nume është pasuruar me nume Slim Boost karamel butë salcë lulushtrydhe përmban glukomanan.

Ajo vazhdon ndjenjën e ngopjes dhe zvogëlon oreksin.
Ajo është projektuar në mënyrë që me shijen e saj i papërmbajtshëm i dredhëzave zvogëlon dëshirën tuaj për ëmbëlsirat sa herë që keni nevojë për ndihmë për të qëndruar disiplinuar.

Produktet nume përmbajnë shaker moderne multifunkionalen me kuglica për përzierjen, e cila nume Slim shtrëngon dhe supë bëhet ushqimet e butë dhe e shijshme.

Të gjitha ushqimet janë të paketuara në briefcases ekologjikisht miqësore, moderne dhe të gjithanshëm të hartuara nga një dhe vetëm Karim Rashid.

Udhëtimi juaj nume mbështetet nga një plan unik nume Body Guide (NBG) që ofron një program të plotë për transformimin tuaj afatgjatë të jetesës nga: ushtrime NBG PLAN, trajnimit plan (coaching) dhe plani stimulues që do t’ju ndihmojë të zbuloni diamant në ju.

Јави се
Насоки