Life Nutrition


Qasje e efektshme në reduktimin e peshës së peshës

Një program që ju lejon të humbni shpejt peshën nuk vdes nga uria dhe ju siguron një rezultat të gjatë të qëndrueshëm. Dieta bazohet në një përqindje të lartë të proteinave (shumë proteina, yndyrë të ulët dhe pak karbohidrate) dhe mban ekuilibrin e ushqimit në jetën tuaj të përditshme. Qëllimi i kësaj diete nuk është kufizimi i marrjes së ushqimit ose numërimit të kalorive. Pikërisht, kjo ju lejon të hani çdo vakt në një vakt, por në mënyrë efektive të eliminoni tepërt kg.


*Të shpejtë dhe efikase

Ushqimi i gjallë është një dietë e lartë proteinike që rezulton në ditët e para. Efektet pozitive të kësaj diete, me marrjen kryesisht të proteinave, janë provuar në studime të shumta
klinike.


*i shëndetshëm

Zakonet tuaja të hahet do të përmirësohen ndjeshëm dhe kjo do të kontribuojë në shëndet dhe mirëqenie më të mirë.


*Shije e madhe

Ju mund të hani një shumëllojshmëri ushqimesh. Ne gjithashtu ju ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të proteinave me proteina të lartë, në formë të pijeve, dridhen, supave, drithëra,
desserts, bare proteina …


*Nuk ka numërim të kalorive

Qëllimi i kësaj diete nuk është kufizimi i futjes së ushqimit ose numërimit të kalorive.


*Ankesat e shtypura

Kur shijojmë ushqim të pasur me proteina, ne kemi një ndjenjë të qëndrueshme të ngopjes, më pak sulme urie, dhe përgjithësisht më pak ne arrijmë për ushqime jo të shëndetshme.


*balancuar

Dieta përmban të gjitha mineralet e nevojshme, vitaminat, antioksidantët dhe fibrat që trupi juaj ka nevojë.

Јави се
Насоки