Life Nutrition

ЕФИКАСЕН ПРИСТАП ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ТЕЛЕСНАТА ТЕЖИНА

Програма која ви овозможува брзо слабеење, не ве изгладнува и ви обезбедува долготраен резултат. Диетата се темели на висок процент на протеини (многу протеини, малку масти и малку јаглени хидрати), и постојано ја оддржува прехранбената рамнотежа во вашиот секојдневен живот.Целта на оваа диета не е ограничување на внесената храна или броење на калории. Токму спротивното, ви овозможува при секој оброк да се заситите од јадење, но сепак ефикасно да ги одстраните вишокот
килограми.

*Брза и ефикасна

Life Nutrition е високо протеинска диета со која резултатите се видливи во првите денови. Позитивните ефекти на оваа диета,
со претежно протеински внес, се докажани во многубројни клинички студии.


*Здрава

Вашите навики за јадење значително ќе се подобрат и тоа придонесува за подобро здравје и благосостојба.


*Одличен вкус

Може да се јаде разновидна храна. Ние исто така ви нудиме широк избор на готова високопротеинска храна во облици на пијалоци,
шејкови, супи, житарици, десерти, протеински барови…


*Нема броење калории

Целта на оваа диета не е ограничување на внесената храна или броење на калории.


*Потиснат апетит

При уживање во храна богата со протеини имаме подолго време чувство на заситеност, помалку напади од глад, и генерално помалку
посегнуваме по нездрави закуски.


*Балансирана

Исхраната ги соддржи сите потребни минерали, витамини, антиоксиданти и влакна, кои му се потребни на вашето тело.

Јави се
Насоки